28. februar 2024

No logo found

No logo found

Nordea Hinnerup fortsætter med høj vækst

Nordea har for nylig fremlagt et meget stærk regnskab for 2021. Lokalt i Hinnerup, der hører sammen med Risskov og Grenå afdelingerne, har 2021 også været et af de bedste år nogensinde, med imponerende vækst.

Der har været en større kundetilgang end vanligt i 2021, hvor filialerne i markedsområdet Risskov har budt velkommen til over tre hundrede nye kunder. Samtidigt er lykkedes at holde bedre fast i de eksisterende kunder, hvorfor kundetilfredsheden i markedsområde er blevet styrket i 2021. 

Direktør for Nordea Hinnerup, Bente Johansen, fortæller: 

”Vi nyder godt af, at vi har haft en god medarbejderstabilitet i afdelingerne med en stærk holdånd og høj arbejdsglæde. Samtidigt har alle medarbejdere fået større beføjelser i løbet af 2021, hvilket har betydet større handlefrihed og hurtigere svar til kunderne, og det har vi fået utrolig god feedback på.” 

Fleksibilitet og hastighed har været nøgleord i 2021 fra vores kunder, hvor Corona fortsat har spillet ind i hverdagen i Nordea for både vores medarbejdere og vores kunder.

”Det gør mig i virkeligheden endnu mere stolt, at vi kan levere et så flot resultat, når vi tager årets udfordringer med i betragtning. Der skal igen i år lyde en kæmpe tak til alle medarbejdere for deres imponerende indsats og samarbejde. Jeg føler mig utrolig heldig over, at jeg har så dygtige mennesker omkring mig,” siger Bente Johansen.

Et år med høj vækst på alle parameter har betydet en rekord stor indtægtsfremgang i forhold 2020. Derudover er der ingen tvivl om, at indførsel af negative rente også har påvirket fremgangen positivt.

”Der er ingen tvivl om, at indførsel af negativ rente har givet anledning til rigtig mange kundedialoger, både nemme og svære. Det har og er svært at forklare og forstå, at renten har været negativ i mange år, og at det nu koster penge at have penge stående kontant, hvis beløbet er over kr. 100.000 for privatkunder,” siger Bente Johansen.  

Den negative rente betød også, at der kom mange nye investorer frem, og de kan se tilbage på et år med meget flotte afkast. Forventninger til 2022 er dog ikke ligeså store, og her er det gode råd at holde fast i sin investeringsprofil.

Uddannelse i bæredygtighed står bl.a på programmet i 2022, hvor alle medarbejdere i Nordea skal lære mere om, hvordan vi kan tale bæredygtighed med vores kunder. Det gælder både i forhold til valg af investeringsløsning samt energioptimering af huset.

”Bæredygtighed fylder markant mere for hver dag, der går. Her er jeg utrolig stolt over, at vi kan hjælpe vores kunder med nogle særlig produkter, så det faktisk kan betale sig at bidrage positivt til vores planets ve og vel,” slutter en meget stolt Bente Johansen af.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler