15. juni 2024

Ny ejendomsmægler hos EDC Huset

I mandags startede Anne Spåbæk Johansen som ny ejendomsmægler hos EDC Huset i Hinnerup, der også har afdeling i Hadsten. Anne kommer fra en anden EDC butik i Horsens.

Nogle gange går tingene hurtigt, og i tilfældet med Anne og hendes ansættelse, må det siges at være gået særdeles stærkt. Anne kommer fra EDC i Horsens, men er bosat i Risskov, så da muligheden opstod med en ansættelse i Hinnerup slog hun til. EDC i Horsens er ejet af Alex Mandrup, der ejer en tredjedel af EDC Huset Hadsten og Hinnerup, og da han hørte om, at der godt kunne bruges en ekstra mand/kvinde i Hinnerup, foreslog han Anne.

“Vi spurgte Alex om han kendte en, og så foreslog han Anne, som ikke behøvede så meget betænkningstid. Så vi skrev kontrakt med hende i sidste uge, og hun havde første dag i mandags, så det må vel betegnes som ganske hurtigt og effektivt. Vi kan mærke at der er et godt match, og det er selvfølgelig en klar fordel, at hun kender EDC i forvejen”, kommer det storsmilende fra Jeanet Gårdsdal, der sammen med Jens Christian Christensen og Alex Mandrup, ejer EDC Huset Hadsten og Hinnerup.

Anne skal primært være i Hinnerup, men får også sin gang fra tid til anden, blandt andet i weekenderne, i Hadsten, og hun glæder sig til, for alvor at komme i gang i 8382 Hinnerup.

“Nu skal jeg lige ind i det hele, men jeg er sikker på, at jeg er landet på rette hylde, og da jeg kommer fra en anden EDC butik, så er jeg allerede godt inde i systemerne, så på den måde bliver min opstart noget lettere. Nu skal jeg til at lære sælgere og købere at kende, og finde ud af, hvad 8382 Hinnerup er for et område, så jeg er helt skarp på spørgsmål fra især kommende købere der typisk ikke kender området”, lyder det fra Anne Spåbæk Johansen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler