9. december 2023

No logo found

No logo found

Oplev energioptimerende teknologi til bygninger helt tæt på hos EC POWER

Hvilken energioptimerende teknologi produceres i Hinnerup, og hvilken rolle spiller den i den grønne omstilling?
Få svaret, når EC POWER A/S slår dørene op til vores produktion i forbindelse med Favrskov Klimauger torsdag den 31. marts 2022 kl. 15:00-16:00. EC POWER A/S udvikler og producerer mini-kraftvarmeanlæg, der producerer både elektricitet og varme til bygninger, f.eks. skoler og idrætshaller. Vi leverer anlæg til hele verden og er markedsledende indenfor vores segment. I Favrskov Kommune har vi bl.a. installeret anlæg på Hadbjerg Skole. Et konstant forsknings- og udviklingsarbejde gør, at vi fremstiller en meget
energieffektiv energiproduktionsløsning, der mindsker klimabelastningen. F.eks. kan vi udnytte gasser fra menneskelig aktivitet til at genere el og varme. Hvordan det hænger sammen, kan I høre mere om til Åbent Hus. Kom frisk! Vi glæder os til at vise vores energioptimerende teknologi frem for alle interesserede.

Besøg EC POWER torsdag den 31. marts kl. 15:00-16:00.
Tilmelding senest torsdag den 24. marts på sales@ecpower.dk. Gratis adgang.
Minimum 15 deltagere.

Adresse:
EC POWER A/S
Samsøvej 25
8230 Hinnerup

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler