28. februar 2024

No logo found

No logo found

Oscar fra Grundfør er 19 år og iværksætter

Oscar Bay Møller er 19 år gammel og bor i Grundfør. Han blev student fra Favrskov Gymnasium i sommeren 2022 og har siden uddannet sig til personlig træner.

Passionen for træning har fået ham til at etablere sit eget private træningsstudie i Grundfør, hvor han tilbyder personlig træning og udendørs holdtræning. Hans uddannelse som personlig træner er internationalt certificeret i EREPS registeret. 

Inden han tog uddannelsen som personlig træner var han frivillig træner for et kvindeligt amerikansk fodboldhold inde i Århus og har også arbejdet som lærervikar

For Oscar var det helt naturligt at lægge sit nye træningsstudie i landbyen Grundfør. Til ByensNyt fortæller han: “Jeg er vokset op i Grundfør, og synes det er mega spændende at være ny iværksætter og glæder mig rigtig meget til, at jeg kan være sponsor til Grundfør Festival til sommer og på den måde støtte op om landsbyens initiativer”.

Senest har han introduceret “Træning i det fri” med fem holdtræninger udendørs og som han siger; “så kan vi jo få lidt sjov træning i forårssolen”.

1 til 1 træningen finder sted i Oscars private fitness studie i Grundfør.

Du kan læse mere om Oscars nye forretning i Grundfør på www.oscarbayfitness.dk

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler