26. januar 2022

Søften-virksomhed vinder strid i retten

Man kan ikke bare bruge betegnelsen panserglas. Det fik Søften-virksomheden, der lyder næsten det samme navn PanzerGlass forleden medhold i ved en sag i Sø- Handelsretten.

Panserglas er beslyttet varemærke i EU og andre virksomheder kan ikk ebarer benytte ordet i flæng, hvis de sælger beslyttelsesfilm eller covers til mobiltelefoner m.v.

PanzerGlass har tidligere givet udtryk for, at virksomhedens varemærkeregistrering netop er en investering der skal medvirke til, at man kan fastholde markedspositionen og at det at være den originale PanzerGlass har stor betydning i den retning. Derfor betragtes denne dom som en vigtig sejr for virksomheden.

PanzerGlass™ er en del af Juhl Bach Holding, en af de største familieejede holdingselskaber i Danmark og er beliggende i Søften.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °