26. februar 2024

No logo found

No logo found

Strategien holdt – Djurslands Bank har fundet fodfæste i Hinnerup og mere til

For lige godt seks år siden rykkede Djurslands Bank ind i Hinnerup med seks medarbejdere, et fint lokale i midtbyen og masser af ambitioner, men ingen kunder overhovedet. I dag ser det ganske anderledes ud, og banken har fundet sin plads i byen og har kunder i bogen.

I dag er de seks medarbejdere blevet til otte, og banken har lige fra starten oplevet, i følge dem selv, at være blevet taget imod med åbne arme og er hurtigt blevet en del af lokalsamfundet i Hinnerup og omegn. Det var Jan Labich der startede afdelingen op i Hinnerup, og her seks år senere, er det stadig ham, der tegner linjerne i Hinnerup.

“Det har været en fantastisk tid indtil nu, hvor vi er blevet taget utroligt godt imod, og lige fra dag et har vi oplevet, at utrolig mange mennesker vil os, hvilket vi jo er glade og taknemmelige for. Vores strategi har været, at være lokale og være alle steder i byen så godt vi nu kan markedsføringsmæssigt, og forsøge at gøre tingene en lille smule anderledes end de andre banker. Vi kan dybest set det samme, men vi pakker det ind på en anden måde, og vores forretningsmodel er også baseret på, at have færre kunder end, hvad andre banker har”, fortæller Jan Labich og tilføjer:

“Det er måske en anelse dyrere, men det giver noget tid og mulighed for at være mere nærværende og proaktive end vi ellers ville have været”

Djurslands Bank er engageret i mange af områdets foreninger med sponsorater, og det er ikke blot idræt der har får glæde af penge fra Djurslands Bank. Paletten er bred og det har været vigtigt for Jan Labich, at banken viser sin interesse i foreningslivet og støtter op, hvor den kan.

“Helt bevidst støtter vi nogle af de lokale flagskibe som HOG Fodbold, som var det første sponsorat vi lavede, vi har også et sponsorat i HSK i Hadsten, men også diverse rideklubber, spejdere, Hinnerup Løberne og andre foreninger, der bygger på et bredt og alment grundlag med frivillige kræfter. Det kræver masser af hårdt arbejde, at få en forening til at fungere, hvilket til tider godt kan være hårdt, og derfor forsøger vi at byde ind, hvor vi kan, med sponsorater der kan være med til, at gøre nogle ting lidt lettere. Det er også med til, at gøre Hinnerup til en attraktiv by, og jo flere der flytter hertil, jo flere har vi mulighed for at komme i kontakt med”, siger Filialdirektøren til ByensNyt, der netop selv har indgået en samarbejdsaftale med banken i Hinnerup.

“ByensNyt er for mig at se, med til at understøtte de ting, som vi interesserer os for og som er vigtige for området. Derfor er det også naturligt for os, at bakke op om et nyhedsmedie, der vil byen det bedste og har fokus på både de store historier, men også de små og lidt skæve historier. Der sker en masse gode ting i Hinnerup, og dem skal vi have sat spotlight på, og det tror jeg at ByensNyt kan være med til”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler