28. februar 2024

No logo found

No logo found

Forsinket jubilæum konverteres til gribende velgørenhedsevent

Fede biler, popcorn, mad og drikkevarer.

Hinnerup Bilcenter fylder 15 år og arrangerer d. 3. september velgørenhedsevent fra 11.00-15.00 til glæde for syge børn på Skejby Sygehus

Det er egentlig 2 år siden, at Hinnerup Bilcenter kunne fejre 15 års jubilæum men corona udsatte arrangementet og til sidst var det hele ved at gå i sig selv.

Men så begyndte indehaver Henrik Pilgaards omgangskreds at stikke til ham. “Du får aldrig arrangeret noget som helst og du sprang også over din 40 års fødselsdag” lød det.

Men nu skal det være, så lørdag d. 3. september får byen mulighed for at opleve nogle fede amerikanerbiler, nogle Teslaer, en beach buggy m.m. og man kan købe køreture i bl.a. Ferrari og Audi R8. Hinnerup Bilcenter byder også på mad og drikkevarer og popcorn på dagen og alle er velkomne.

Overskuddet går til de syge børn på Skejby Sygehus og Henrik har allerede fået kontaktoplysninger på en koordinator på afdelingen, så han er sikker på, at pengene går det rigtige sted hen og til de rigtige ting.

“Det koster 150 – 200 kr for en køretur i de her specialbiler og mon ikke der er flere der har lyst til at betale det, særligt, når de hører hvad pengene går til” fortæller han forventningsfuldt til ByensNyt.

En oplevelse med en ung fodboldspiller greb Henrik om hjertet

“Jeg er træner nogle unge i fodbold i min fritid” fortæller han “og tidligere på året, var der en kun femten årig pige på holdet som blev ramt af kræft, hvorefter hun desværre døde. Der gik det op for mig, hvor vigtigt det er, at nogen gør noget, som gør en forskel for de syge børn” fortæller Henrik.

Cancer kom lige pludseligt meget tæt på og oplevelsen med den unge pige greb ham om hjertet. Det fik ham til at gøre alvor af at holde sit jubilæums-event.

“I stedet for at få 20 forskellige kurve, som jeg alligevel aldrig når til bunds i, så er det da meget bedre, at mine gæster giver en skærv til den her sag. Det vil jeg glæde mig meget mere over og så kan jeg da være med til at gøre bare en lille forskel” siger han beskedent og fortæller, at der allerede er nogle der har givet tilsagn om at bidrage. “Lokalt har bl.a. HairTrends valgt at donere og det er jeg bare taknemmelig for” afslutter Henrik.

Velgørenhedsjubilæet finder sted hos Hinnerup Bilcenter, Læsøvej 9A, 8382 Hinnerup lørdag d. 3. september kl. 11.00 – 15.00 og alle er om sagt velkomne.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler