28. november 2021

Charlotte Green: Det er helt vildt

De Konservative var nok spået en fremgang i Favrskov, men at partiet skulle gå fra to til seks mandater, det havde nok selv den mest optimistiske partisoldat ikke turde håbe på.

Det var da også en overrasket og særdeles glad Charlotte Green, som ByensNyt talte med, da hun ankom til InSide i Hammel, kort før midnat.

“Det er næsten over i historien det her”, kommer det grinende fra Charlotte Green, der fortsætter, “Vi går frem fra to til seks, så det er helt vildt. Det er en markant fremgang over hele kommunen, og vi havde selvfølgelig en fornemmelse af, at det ville gå godt, men vi havde ikke turde håbe på seks mandater”, fastslår Charlotte Green over for ByensNyt.

Lars Storgaard var manden alle ventede på, men der var optællingsproblemer i Ulstrup, så udsigterne var lange før han ville dukke op, og i stedet var det naturligt at spørge Charlotte om, hvad de seks mandater skal bruges til, og her var hun klar i spyttet.

“Vi har ført en synlig kampagne, og det er vi blevet belønnet for. Nu må se på, hvad vi kan få ud af de seks mandater, men kan de bruges til at få borgmesterposten, så gør vi selvfølgelig det, så Lars Storgaard er bestemt et godt bud på en borgmester i Favrskov”, lyder det fra Charlotte Green, inden hun bevæger sig op til resten af den Konservative gruppe.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
4 ° C
4 °
3.1 °
97 %
2.6kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-0 °