17. juli 2024

Holger K. gæster Hinnerup

Der er ikke mange for hvem, det er nok at skrive et fornavn og et bogstav og så er alle med men det faktum gælder for den tidligere leder af SF Holger K. Nielsen eller blot Holger K., som han ofte kaldes.

Tirsdag d. 5. april kl. 19 kan du få et unikt indblik i et politisk liv, når den idligere udenrigsminister, SF-formand m.m. Holger K. Nielsen kommer til Hinnerup Bibliotek til en snak om Christiansborg bag facaden og ikke mindst om egne sejre og nederlag. Kan de ideelle mål fastholdes, når man får magten og står overfor en virkelighed, man ikke selv er herre over?

Med udgangspunkt i den anmelderroste bog ’Det var det værd’ (2021) giver den 72 årige erfarne politiker et politisk tilbageblik på mere end 40 år med dansk politik. Foredraget finder sted i samarbejde med Favrskov Aftenskole.

Forsalg/Entré: 75,-

Du finder dine billetter her: Holger K.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler