26. februar 2024

No logo found

No logo found

Ingen af de lokale kandidater blev valgt ind i Folketinget

Der var hele tre kandidater fra 8382 Hinnerup, der var opstillet til det netop afholdte Folketingsvalg, for tre forskellige partier, men ingen af dem fik nok stemmer til en plads i Folketinget.

For SF stillede Søren Lahn Sloth op for første gang og fik et fornuftigt valg med 498 personlige stemmer, der dog ikke rakte til en plads i Folketinget.

Hos Danmarksdemokraterne fandt man Lone Glarbo, der gennem mange år stillede op for Venstre som byrådskandidat. Sidste år mistede hun dog sin plads i byrådet, og valgte i år at melde sig ind hos det nystiftede parti. Hun har ført en meget synlig kampagne, og kunne notere sig 1314 personlige stemmer, hvilket dog var et stykke fra en plads på tinge. Hun kan dog notere sig, at hun var den af de tre kandidater, der fik flest personlige stemmer.

Charlotte Green stillede igen op for Konservative, hvor hun ved valget i 2019 var ganske tæt på at blive valgt ind. I år var hun noget længere fra, men fik stadig et fint valg med 1299 stemmer.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler