14. juli 2024

Thomas Storm valgt til borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov

For nyligt meldte Birgit Liin ud, at hun ikke længere er borgmesterkandidat for Venstre, og derfor skulle der findes en ny person til denne post, hvilket der blev gjort i går aftes.

Her var der to kandidater på valg, Thomas Storm og Morten Bang, og med et forholdsvis klart flertal blev det Thomas Storm, der er bosiddende i Søften og 52 år gammel, der blev valgt til borgmesterkandidat for Venstre frem mod kommunalvalget om tre år.

“Det er meget nyt det hele, valget var i går aftes, så jeg har ikke nået at tænke så meget over det, men jeg er naturligvis glad over at være blevet valgt, og har nu tre år frem mod næste valg, til at profilere både Venstre og mig selv. Jeg føler, at jeg er godt kendt i kommunen, ikke bare her i Søften og Hinnerup, men også i Ulstrup, Hammel, Thorsø og Hadsten, hvor jeg har mange relationer. Indtil nu har jeg naturligvis hentet flest stemmer på hjemmebanen i Søften og Hinnerup, men jeg er på ingen måder bekymret for, at folk ikke ved, hvem jeg er i resten af kommunen”, fortæller Thomas Storm til ByensNyt og tilføjer:

“Men skulle der alligevel være nogen der ikke kender mig og som interesserer sig for lokalpolitik, så har jeg jo heldigvis tre år at løbe på, inden der igen skal stemmes til kommunalvalget”

Om Thomas Storm overtager Birgit Liins viceborgmesterpost i løbet af valgperioden er endnu ikke aftalt.

“Som sagt, så er valget nærmest lige overstået, så jeg har ikke engang fået talt rigtigt med Birgit Liin endnu, men der er jo også godt tre år til næste valg, så jeg tænker det er noget vi taler sammen om i gruppen efter nytår”

Thomas Storm er udover medlem af byrådet ansat som Skandinavisk salgschef i Vikan.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler