26. januar 2022

Velkommen til ByensNyt i 8382 Hinnerup

Vi er glade og stolte over at kunne byde dig velkommen til ByensNyt.dk, der fremadrettet vil opdatere dig på, hvad der sker i 8382 Hinnerup hele året rundt.

Vi har som ambition at blive områdets foretrukne nyhedsmedie, hvor man søger hen, hvis man vil opdateres på senest nyt fra 8382 Hinnerup. Vi har fra start valgt, at vi udelukkende vil skrive konstruktive nyheder, der skal være med til at tale byen og området op. Så er du til breaking news, politirapporten og dårlig omtale, så er ByensNyt.dk ikke et sted for dig, men vi er faktisk sikre på, at langt de fleste helst vil have de gode nyheder, så mon ikke du bliver hængende?

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at opdatere dig med nyheder om alt, stort og småt, der har relevans for din hverdag. Det er lige fra sport, kultur, politik, erhverv, foreningsliv og meget, meget mere, så længe det er noget, der bidrager til den gode stemning i 8382. Vi har lokale skribenter med ombord, og dem vil du løbende møde i vores dækning af 8382 Hinnerup, og vi har som et klart mål, at nå hele vejen rundt i postnummeret, lige fra Vitten, Haldum, Foldby, Norring, Søften, Grundfør, Hinnerup og alt det imellem.

På ByensNyt.dk/8320 er det kun Hinnerup og omegn, der kommer til orde, lige som det også kun er virksomheder fra området, der kan annoncere hos os. Vi mener det helt alvorligt, når vi vil være lokale, så vi forsøger ikke at lokke folk væk fra 8382, men tværtimod at få dem til at blive. Vi vil fortælle så meget som muligt om 8382 Hinnerup, og har du et arrangement, en begivenhed eller bare en god historie, som du synes, der skal skrives om, så tøv ikke med at tage fat i os på redaktionen@byensnyt.dk

Så endnu engang velkommen til 8382 Hinnerups nye nyhedsunivers – vi håber, du bliver glad for at være her.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °