5. februar 2023

No logo found

No logo found

Søften Forsamlingshus gentager succesfuld fredagsbar

Fredag den 20. januar slår Søften Forsamlingshus dørene op og byder byens borgere til fredagsbar. Sidst slog 125 lokale turen forbi til fredagsbaren i august.

Rundt om i landet er forsamlingshuse mødested i mange af lokalsamfundene. Sådan er det også i Søften, hvor forsamlingshuset efter tidligere succes inviterer hele byen til fredagsbar den 20. januar. Ved den seneste fredagsbar i august slog mere end 125 lokale turen forbi i løbet af eftermiddagen. Ifølge bestyrelsesmedlem Flemming Dam, der er med til at arrangere fredagsbaren, skal arrangementet være med til at åbne huset for byen.

“Vi laver det for at få nogle nye fra Søften, der måske ikke kender forsamlingshuset, til at komme ind for at se huset og slutte op om byen. Og for at lave noget for byen, hvor vi kan samles”, fortæller han.

Det er tredje gang med fredagsbar i Søften. Første gang var sidste forår, hvor der var 60 til 80 gæster, mens der senest var fuldt hus. Om der fredag igen kommer mere end 125 besøgende, må tiden vise. Men fra forsamlingshuset side, håber man på fortsat opbakningen og en lige så god eftermiddag som sidst.

”Vi synes jo selv, det har været rigtig hyggeligt”, siger Flemming Dam og fortæller, at alle er velkommen – både børn og voksne. Mens der i august var fyldt rundt ved salens borde, var der også liv i et tilstødende lokale. Her var der legerum for børn, der tegnede, legede og spillede. Succesen vil man gentage, når der igen er mulighed for at mødes på kryds og tværs med andre fra byen.

Fredagsbaren er åben fra klokken 15 til 19 på fredag, hvor der kan købes forskellige drikkevarer i baren. Denne gang vil også SGF’s Venner være at finde, når de stiller an med pølsevogn, så det også er muligt at få lidt at spise lige.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler