20. juli 2024

Søften Markedsdag vender tilbage efter tvungen pause

Efter to års tvungen corona-pause vender Søften Markedsdag tilbage på lørdag. Arrangørerne fortæller, at de har en god fornemmelse for, at det bliver en succesfuld tilbagevenden

Siden 1989 har der hver sommer været tradition for hygge og festlig stemning, når Søften Markedsdag løber af stablen på Engen i Søften. Derfor er det med ekstra stor glæde og lidt sommerfugle i maven, at arrangørerne igen i år kan byde velkommen, når der på lørdag er markedsdag fra 11-16.

“Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven. Jeg tror folk er klar på, at der skal ske noget, efter de her år med pause,” fortæller Poul Boisen, der er formand for Søften Landsbyråd, der er tovholder på arrangementet.

“Der har været god tilslutning til arrangementet, og god interesse for at få stande til på lørdag, så det lover godt. Nu er der bare tilbage at håbe at vejret holder,” fortæller han til ByensNyt.

Igen i år byder markedsdagen på underholdning til alle aldersgrupper. Der vil både være dans, sang, kunst og klovnerier på pladsen, og så er der selvfølgelig de mange stande, som lokale virksomheder sætter op, hvor man kan komme og gøre sig en god handel.

Derudover har Landsbyrådet i år et særlig fokus på frivilligheden i Søften. På markedsdagen vil der være opstillet et telt, hvor deltager bliver inviteret med i Søftens nye “frivillig-bank”.

“Vi håber at der er flere nye, der har mod på at engagere sig i nogle af byens foreninger, hvad end det er hos spejderne, i sportsforeningerne eller hvor det måtte være,” fortæller Poul Boisen.

Markedsdagen starter klokken 11, hvor Borgmester Lars Storgaard holder åbningstaler

Thomas Holm Nielsen
Thomas Holm Nielsen
Thomas er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er uddannet med særligt fokus på de lokale nyheder. Hos ByensNyt dækker han primært 8382. Har du en god historie fra Hinnerup og omegn kan du fange ham på tlf; 53 82 28 73

Relaterede artikler