28. februar 2024

No logo found

No logo found

Veteraner, Lamborghini og traktortrækker til jubilæum i Søften

Bridgestone Danmark, der ligger i Søften, inviterer lørdag den 18. juni til 50 års jubilæum med masser af interessante oplevelser for både børn og voksne.

Har du seks millioner kroner, der er ved at brænde hul i lommen, kan du købe en Lamborghini Huracán. Hvis ikke, kan du stadig opleve én, når Bridgestone i Søften lørdag den 18. juni inviterer indenfor til 50 års jubilæum.

Udover det lækre italienske islæt, vil der også være mulighed for at opleve veteranlastbiler, motorcykler og en traktortrækker med 10.000 heste til jubilæet.

“Nu har vi jo mange gode samarbejdspartnere rundt omkring, som vi kunne få til at hjælpe os, og så tænkte vi, at det kunne være sjovt også for de lokale, hvis der kom lidt spændende at se på,” fortæller Lotte Bodilsen, marketing manager for Bridgestone Danmark, til ByensNyt.

Bridgestones danske afdeling åbnede i 1972 i Hasselager, men flyttede sidenhen til Søften i 2001, hvor det har ligget siden.

Jubilæumsfejringen varer fra 10-15 på Bridgestones adresse, Sigma 1, i Søften. Der vil udover flotte maskiner også være mulighed for at nyde en øl og en hotdog, der vil være sjov for børnene og en konkurrence om at vinde 4 dæk.

Mange flotte maskiner kommer forbi Søften i næste weekend. Bland andet denne traktortrækker. Foto: Pressefoto
Thomas Holm Nielsen
Thomas Holm Nielsen
Thomas er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er uddannet med særligt fokus på de lokale nyheder. Hos ByensNyt dækker han primært 8382. Har du en god historie fra Hinnerup og omegn kan du fange ham på tlf; 53 82 28 73

Relaterede artikler