1. december 2023

No logo found

No logo found

Foredrag om Din Bevidste Krop

Den Psykosomatiske Traumemodel kan give dig konkret indsigt i, hvordan fysiske symptomer i din krop hænger sammen med følelsesmæssige temaer i dit liv – og hvordan du kan forandre dem.

Du kan onsdag den 15. november kl 19-21 glæde dig til en sjov aften, hvor Lars Mygind fortæller om den bevidste krop. Et foredrag, der fuldstændig kan forandre dit forhold til din krop og dine symptomer. Foredraget afholdes i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus.

Har du tænkt over, hvorfor du ofte bliver syg, når du har det godt eller holder fri? Lars Mygind forklarer i foredraget “Din bevidste krop”, hvad du helt konkret kan gøre for at undgå denne nedetid eller afkorte den tid, hvor du ikke er på toppen – og så sætter han fokus på de fantastiske muligheder der opstår, når du forløser dine følelser og det budskab, din intelligente krop prøver at fortælle dig.

Entré: 249 kr.

Køb billet her

Annemette Elgaard
Annemette Elgaard
Annemette Elgaard går på Favrskov Gymnasium og er ansvarlig for at opdatere kalenderen på ByensNyt. Hvis du har et arrangement som du gerne ser i ByensNyts kalender er du velkommen til at sende den til redaktionen, så ser vi på det

Relaterede artikler