22. maj 2024

No logo found

No logo found

Hvem ku’ vid’?

Søften revyen 2021

ByensNyt tog onsdag aften, Mortens aften, til forsamlingshuset i Søften med høje forventninger. Igen i år løb Søften Revyen afsted med god og nærværende underholdning. Traditionen tro blev aftenen indledt med smørrebrød, efterfulgt af en fin performance på scenen.

Revyen selv bestod af 2 akter, hvor Anja Jøhnke Larsen, Dorte Sterndorff, Louise Falkenstrup, Jesper Winther, Lars Michael Rasmussen, Søren Møller Hvid og Thomas Sonne Hansen blev akkompagneret af Carsten Krogh, Jacob Brinch Nielsen, Morten Lundby og Peter Buus Thomsen. De gennemførte 24 sketches, der svingende fra det let alvorlige til det virkeligt morsomme. Alle gjorde et godt arbejde og fik tiden til at flyve for de mange fremmødte tilskuere.

Efter en forrygende aften kunne tilskuerne slutte af ved den opsatte pølsevogn udenfor. Dette satte et behageligt punktum for en oplevelse, der fulgt ud levede op til vores forventninger. Skulle nogen få lyst til at detage, så tøv ikke med at få fat i de sidste billetter, men husk også at der næste år bliver udbudt billetter til et lokalt brag af god underholdning.

Alt efter hvilken dag man ser revyen, vil maden være forskellig. Mandag til torsdag bydes der på smørebrød fra Aarhus, om fredagen står den på tapas fra Bagergaarden i Hinnerup, og lørdagen bydes der på buffet fra Omega i Søften.

Ane Hejlskov Jacobsen
Ane Hejlskov Jacobsen
Min familie og jeg flyttede fra Aarhus til Hinnerup i 2001. Ikke en eneste dag har vi fortrudt dette valg. Byen og dens omgivelser byder på mange aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, som man deltage i eller bidrage til. Som skribent på ByensNyt vil jeg dele små artikler om store og små nyheder i 8382 med en mere personlig vinkel end en trænet journalist, der får besked fra redaktionen, hvad der skal skrives om. Jeg er uddannet kunsthistoriker, som jeg jobmæssigt har levet og fortsat lever af siden jeg blev færdiguddannet i 1989. Så jeg foretrækker de vinker, som er lidt skæve, lidt anderledes og lidt unikke. For de findes også i 8382.

Relaterede artikler