27. maj 2024

No logo found

No logo found

Adrian Hughes gæster Hinnerup Bibliotek

Adrian Hughes er for de fleste kendt fra Smagsdommerne, vært på Kunstquizzen og Historiequizzen og senest podcasten ”Min mors afskedsbrev”. Adrian Lloyd Hughes’ foredrag er tankevækkende, underholdende og fyldt med energi. Oplev en foredragsholder med en smittende entusiasme, overvældende viden og godt humør torsdag d. 15. september i Uhresalen, når Hinnerup Bibliotek og Favrskov aftenskole inviterer til debatskabende arrangement.

Da Adrian Hughes’ mor døde i 2002, efterlod hun sig et chokerende afskedsbrev til sine fem sønner. Mens hun kærligt roste Adrian og hans lillebror, var hun bitter, hånende og hadsk mod Adrians tre ældre brødre. Lige siden har Adrian kæmpet med at forstå, hvordan hans mor kunne udvikle så forkvaklet et forhold til sin omverden. I foredraget går han med billeder og film på opdagelse i moderens glamourøse baggrund.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler