27. maj 2024

No logo found

No logo found

Der er plads til nye medlemmer af Hinnerup Garden

Hinnerup Garden vil gerne byde velkommen til børn og unge, som kunne have lyst til at spille på et instrument. Derfor startes der et nyt hold op tirsdag d. 10.5.2022 kl. 16.30 på Rønbækskolen. 

Der er mulighed for at spille gratis frem til sommerferien og garden lover faktisk at de nye kan nå at spille med til deres første koncert inden sommerferien. Instrument lånes af garden. Man skal som minimum gå i 2. klasse for at være med. 

Garden lægger meget vægt på det sociale samvær omkring musikken og favner også meget gerne medlemmer som har udfordringer. Medlemmerne er fra 9-70 år – men primært i gruppen fra 9-25 år. “Vi oplever at børn og unge som har svært ved at passe ind i andre fritidstilbud og måske også i skolen får et fristed hos os” fortæller formand Dorthe Pieper. “Det er derfor vores håb at børnene får lov til at prøve om det er noget for dem – også selvom forældrene måske ikke har så stort et kendskab til vores verden”. 

Mange videnskabelige undersøgelser viser at udøvelse af musik er med til at skærpe børns indlæringsevne. Så det tjener flere formål at lærer at spille et instrument. Det er ikke nødvendigt at vide noget om noder på forhånd. Gardens erfarne instruktører hjælper med den del. En stor del af teorien læres igennem forskellige former for spil og lege. 

Garden spiller både i ind- og udland og laver masser af forskellige former for optræden. Både på tværs af alder og erfaring. Der venter bl.a. en week-endtur til Tyskland efter sommerferien

Pressefoto
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler