18. maj 2024

No logo found

No logo found

Ester Brohus og Knud Møller gæstede Con A´More

Ester Brohus og Knud Møller gæstede 9. september Con A’More i et brag af en koncert. Der var fuldt hus, og hele lokalet svingede med i takt med de skønne toner fra det nyeste album til gamle kendinge.

Alle suppleret med Ester’s fantastiske og levende fortælleevne om livet og det nummer, de var på vej til at spille.

Ester har flere gange tidligere gæstet Con A’More, og har hver gang trukket fuldt hus. Hendes jordnære og vedkommende country/blues/folkrock stil appellerer til mange, og man kan altid være sikker på en god oplevelse. Også denne gang hvor hun var flankeret af guitarvirtuosen Knud Møller, der flere gange under koncerten viste, hvorfor han er blandt Danmarks bedste på det instrument.

Naturligvis kunne de mange gæster under koncerten nyde godt af, at koncerten blev afholdt i vinbutikkens lokale, hvor der var et bredt udvalg af gode vine at vælge imellem.

Ester Brohus blev rigtigt kendt af danskerne, da hun i 1992 lancerede The Perfect Way, der har gjort hende til en central kunstner i dansk country og folkrock. Titelsangen var skrevet at Søren Jacobsen og Ivan Pedersen, og blev et stort hit i Danmark. I 2002 modtog hun ved Dansk Grammy Award tre priser for bl.a. bedste danske folk-sangskriver for nummeret Poor Pretty Little Me.

Knud Møller er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 1979, og er måske bedst kendt som guitaristen fra Johnny Madsen Band. Han blev i 2008 kåret som Danmarks bedste guitarist foran notabiliteter som Aske Jacoby, Tim Christensen og Jacob Binzer.

Ane Hejlskov Jacobsen
Ane Hejlskov Jacobsen
Min familie og jeg flyttede fra Aarhus til Hinnerup i 2001. Ikke en eneste dag har vi fortrudt dette valg. Byen og dens omgivelser byder på mange aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, som man deltage i eller bidrage til. Som skribent på ByensNyt vil jeg dele små artikler om store og små nyheder i 8382 med en mere personlig vinkel end en trænet journalist, der får besked fra redaktionen, hvad der skal skrives om. Jeg er uddannet kunsthistoriker, som jeg jobmæssigt har levet og fortsat lever af siden jeg blev færdiguddannet i 1989. Så jeg foretrækker de vinker, som er lidt skæve, lidt anderledes og lidt unikke. For de findes også i 8382.

Relaterede artikler