15. juni 2024

Falkemandens eventyr i vildmarken

Lørdag d. 25. marts kan du på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus høre Falkemanden Flemming Sanggaard fortælle om sit vilde eventyr og deltagelse i DR-programmet ”Alene i Vildmarken”.

Falkemanden Flemming Sanggaard vandt 3. sæson af ”Alene i Vildmarken”, da han overlevede 60 dage helt alene i den norske natur. Lørdag d. 25. marts fortæller han om sin deltagelse i konkurrencen og de udfordringer han mødte. Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, humør og færdigheder stod Falkemanden, efter 60 dage, tilbage som vinderen. Hvorfor tilmeldte han sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i “livs-kufferten” sikrede ham sejren?

Foredraget afholdes i samarbejde med FOF Favrskov og begynder kl. 10.00. Entré koster 50,- og er inkl. kaffe og en croissant. Læs mere og køb billet på favrskovbib.dk eller dit lokale bibliotek.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler