6. december 2023

No logo found

No logo found

Fernisering for ’Our Hidden Rainbow’ i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Kunstner Vibeke Lawaetz har lagt sidste hånd på vægmaleriet i tre niveauer, og der indbydes nu til fernisering torsdag d. 2. juni kl. 16.

Bibliotekslånere, kulturhusbrugere og personale i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus har hele foråret kunnet følge kunstneren Vibeke Lawaetz’ arbejde på tæt hold med vægmaleriet i kulturhusets trappeopgang. Nu står værket færdigt, og det skal selvfølgelig markeres på festlig vis. Alle er velkomne til fernisering torsdag d. 2. juni kl. 16.

Der vil være taler fra kulturudvalgsformand Morten Bang, tidligere rådmand i Aarhus Torben Brandi og kunstneren Vibeke Lawaetz. Der bliver serveret vin og kage i udsmykningens farve.

Det 25 m2 store værk i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus er det ottende værk i kunstprojektet ’Our Hidden Rainbow’, der består af 10 vægmalerier i 10 forskellige organisationer og virksomheder med farver fra regnbuen Your Rainbow Panorama på toppen af ARoS. Hinnerup Bibliotek & Kulturhus er det første sted udenfor Aarhus, der er udvalgt til at være en del af værket. Hvert værk tager udgangspunkt i en bestemt farve fra Your Rainbow Panorama, og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ligger i ARoS-regnbuens kraplak-røde vinkel.

Kunstværket i Hinnerup er støttet af Favrskov Kommunes pulje til kulturinitiativer og Favrskov Kommunes Kunstudvalg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler