17. juli 2024

Hinnerup Bibliotek og Kulturhus klar med det endelige forårsprogram

Foråret byder på musik og poesi, udstillinger, aktiviteter for børn og et kommende jubilæum.

Favrskov Bibliotekerne er ude med forårets program, og på Hinnerup Bibliotek og Kulturhus kan der ses frem til spændende arrangementer og nye aktiviteter for børn og voksne.

Fællessang på biblioteket fortsætter med samvær på biblioteket de kommende måneder. Er man ny i området, kan man opleve samværet 18. marts. Hinnerup Mødes inviterer på kaffe og introduktion til kommunen samt mulighed for at få nye bekendtskaber i byen.

Er man på udkig efter musikalske oplevelser, gæster Ginne Marker Trio kulturhuset 25. februar, mens huset fyldes med jazz ved Matiné af Sinne Egg og Nikolaj Hess 19. marts. Vil man dybere ind i den poetiske verden, er det også muligt i både foredrag og på ture i naturen.

Som sædvanligt vil Uhresalen byde på forskellige udstillinger. Fra 9. februar kan der opleves forskellig street art, når Galleri Grisk åbner udstillingen Gadekunstens Helte med kunstnere som Peter Birk og Hans Krull iblandt. I løbet af påsken vil 100 værker under navnet ”Sig det med blomster” være at se i salen.

De yngste kan fortsat se frem til film og rytmik, men også en vinterferie fyldt med aktiviteter. Fra 11. til 18. februar vil det være muligt at tage på skattejagt eller deltage i workshops og arrangementer med superhelte som tema. Er vejret til det, kan man med familien gå på opdagelse i naturen og blive klogere på krible-krable-dyr og fuglesang.

Hinnerup Bibliotek og Kulturhus har i mange år budt på masser af oplevelser, og 15. maj markeres stedets 30-års jubilæum. Dagens program kommer senere og vil stå på underholdning samt kaffe og kage.

Find hele programmet online på favrskovbib.dk eller i fysisk form på biblioteket. Programmets tema er ”helte” i alle former – fra kunst med superhelte til hverdagens helte, der kæmper for at gøre verden bare en smule bedre.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler