28. februar 2024

No logo found

No logo found

Hinnerup BrassBand byder til festlig nytårskoncert

Endnu en gang holder Hinnerup BrassBand deres årlige nytårskoncert, hvor der i år også bydes velkommen til gæstesolist Nikolaj Langgaard.

Søndag den 22. januar vil Hinnerup BrassBand igen præsentere Favrskov Kommune for deres store, årlige tradition med Nytårskoncert. Sådan har det været siden 2012, og 2023 bliver ingen undtagelse. I år bydes der også velkommen til gæstesolist Nikolaj Langgaard på vokal og percussion. Igennem en årrække har han haft tæt kontakt til brassband-miljøet og lancerer nu også musik i eget navn.

Hinnerup BrassBand har taget hul på nogle af Nikolaj Langgaards rytmiske kompositioner for brassband. De vil blive spillet sammen med andet forskelligt musik fra barok til disko. Det vil alt sammen være at opleve til Nytårskoncerten, der bliver et musikalsk festfyrværkeri under ledelse af dirigent Michelle Søndergaard Knudsen.

Gennem Kulturelt Samvirke har brassbandets garvede musikere igen fået mulighed for at blive inspireret af gæstesolister og kan som en af Favrskovs musikalske foreninger byde publikum velkommen til koncerten. Brassbandet blev dannet i Hinnerup i år 2000 og har i dag et orkester på cirka 22 medlemmer. 

Koncerten afholdes i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek og Kulturhus med start klokken 15. Billetter til arrangementet kan købes i forsalg via Kultunaut og Place2Book. Som sædvanligt vil der tilbydes en forfriskning i pausen.

Mads Hvid
Mads Hvid
Mads Hvid er uddannet journalist og skriver for ByensNyt med udgangspunkt i 8382 Hinnerup. Mads er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere skrevet for DK Medier. I dag bor han i Aarhus, men er født og opvokset i Søften.

Relaterede artikler