27. maj 2024

No logo found

No logo found

Hinnerup Garden har plads til flere i denne sæson

Musikerne i Hinnerup Garden vil rigtig gerne invitere flere til at være med i deres musikalske fællesskab. Hinnerup Garden er nemlig meget mere end bare musik. 

Det primære er selvfølgelig at lærer at spille på et instrument. Det foregår sammen med flere andre på hold, så man får nye venner. De øvrige på holdet har samme musikalske niveau som en selv. 

“Vi spiller også sammen i bands og lærer at optræde. Det kan være på mindre hold, som er afpasset med det musikalske niveau. Men det kan også være hele garden sammen, hvor noderne er tilpasset musikernes musikalske niveau. Det er en kæmpe oplevelse at spille mange sammen”, skriver Hinnerup Garden i en pressemeddelelse og tilføjer: 

“I løbet af året holder vi øveweekender, optræder rundt omkring og deltager i konkurrencer. Her oplever man det unikke sammenhold, som vi har på tværs af alder og køn”. 

Den kommende weekend drager hele flokken afsted til Bergedorf, som er en forstad til Hamborg. Her skal der spilles til en lokal byfest, hvor der kommer rigtig mange mennesker. Det er noget helt særligt at spille for tyskerne, da de fleste byer har et blæseorkester og de derfor kender meget til den slags musik. 

Nye medlemmer kan møde op tirsdag d. 30.8.2022 kl. 16.30 på Rønbækskolen og høre mere. Skriv gerne en mail til formanden@hinnerupgarden.dk i forvejen. Det er gratis frem til efterårsferien. 

Det kræver ikke musikalske kundskaber i forvejen, dog skal man som minimum gå i 3. klasse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler