12. april 2024

No logo found

No logo found

Kom til foredrag om livsglæde på Brogården i Hinnerup

“Livsglæde kommer indefra” er overskriften, når Lotte Stærmose kommer til Brogården i Hinnerup for at holde foredrag, torsdag den 27. oktober klokken 19 og to timer frem.

Lotte er uddannet Psykoterapeut og har egen praksis i Bryrup, midt mellem Silkeborg og Horsens. Udover at have egne klienter, så er Lotte også mentor for særlig udsatte og udfordrede borgere, underviser på Life Academy og holder foredrag og kurser, som alle har til formål at finde vej i livet.

“Uanset hvilken krise du eller verden står i og uanset hvor håbløs det ser ud fra dit perspektiv, så er der altid en vej til indre ro og livsglæde og den vil jeg glæde mig til at inspirere deltagerne med til foredraget”, fortæller Lotte i pressemeddelelse og fortsætter:

“Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet kan tage din livsglæde fra dig!  
Lyder det for godt til at være sandt? 
Jeg VED at det er sandt for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra. Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs ifht. at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdt mig og guidede mig igennem det hele. Det gør, at jeg er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu, hvordan jeg finder vej, og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem”

Foredraget koster 175kr + billetto-gebyr og finder sted på Brogården, Hinnerup Egnsarkiv, Søndergade 26, 8382 Hinnerup
Tilmelding via dette link:
https://billetto.dk/e/foredrag-livsglaede-kommer-indefra-billetter-712102

Pressefoto

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler