26. januar 2022

Kom til julekoncert med Hinnerup Garden

Kom i julestemning når Hinnerup Garden inviterer til julekoncert på Rønbækskolen tirsdag d. 7. december 2021 kl. 18.30 – 20.00.

Hinnerup Gardens forskellige orkestre vil på skift spille julemusik fra deres øvelokaler. Som koncertgæst kan du bevæge dig rundt til orkestrene i forskellige lokaler på skolen i løbet af koncerten. Der serveres varme drikke og lidt sødt undervejs.

Du har adgang til håndsprit flere steder rundt på skolen. Hvis der kommer coronarestriktioner, der forhindrer indendørskoncerter, kan du i stedet opleve koncerten udendørs. Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd.

Brassband, Trommekorps, Juniorgarden og Grundskolen

Hinnerup Gardens Brassband har netop deltaget ved DM for amatørorkestre i Musikhuset i Aarhus. Brassbandet fik en flot 3. plads i 1. division i konkurrence med 4 andre orkestre der alene bestod af voksenmusikere. Hinnerup Brassband har medlemmer fra 13 år. Derudover vil Hinnerup Gardens Trommekorps, Hinnerup Gardens Juniorgarden og Hinnerup Gardens Grundskole også spille julemusik der bidrager til, at du kommer i julestemning. Du får mulighed for at høre de klassiske julenumre, hvoraf flere vil blive opført i nye versioner.

Der er gratis entré, men du har mulighed for ved koncerten at donere et beløb for koncert og forplejning efter eget valg. Hvis du giver en donation vil du deltage i en konkurrence om flotte præmier, heriblandt gavekort til nytårsfyrværkeri.

Hinnerup Gardens Brassband er tredobbelte danmarksmestre for bygarder i koncertkategorien. Hinnerup Gardens Trommekorps vandt også det seneste DM for bygarder i trommekorpskonkurrencen. Hinnerup Garden benytter udelukkende professionelle undervisere. I januar 2022 er der mulighed for at begynde at lære at spille tromme. Efter sommerferien 2022 bliver det muligt at begynde på alle instrumenter i Hinnerup Garden.   

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °