18. maj 2024

No logo found

No logo found

Kunsten er nærvær

Den 25 og 26 september afholdt Lions Club i samarbejde med Kunstudvalget for Favrskov kommune og Kulturelt Samvirke Favrskov arrangementet ”Kunst i Favrskov” – i Søften Kultur- og Idrætscenter.

“Med venlige ord blev jeg budt velkommen. Sangkoret var allerede i gang, og sang på smukkeste vis ”Halleluja” og ”New York”, og der var en helt særlig stemning i rummet. Kunstinteresserede, udstillere, Lions folk og arrangører var alle opmærksomme og tilstede. I hallerne var kunsten og kunstnerne klar, og også her var der en helt særlig stemning” fortæller Hanne Johnsen-Pedersen fra Hinnerup. “En virkelig fin oplevelse, og indtrykkene herfra vil jeg huske længe”.

Mogens Pedersen
Mogens Pedersen
Mogens Pedersen har boet i Hinnerup i mere end 20 år, og interesserer sig for hvad der sker i lokalområdet. Hans familie og netværk har rod her, og sammen med dem nyder han den mangfoldighed af muligheder som hele 8382 byder på. Mogens' baggrund omfatter bl.a. håndværk, logistik, human resource og undervisning - og så har han en stor og oprigtig interesse for mennesket og dets trivsel, der kommer læserne på ByensNyt til gavn med små artikler om stort og småt i 8382

Relaterede artikler