28. februar 2024

No logo found

No logo found

Masser af aktivitet på Hinnerup Bibliotek i vinterferien

I anledningen af Favrskov Bibliotekernes forårstema om helte er vinterferien fyldt med skønne superhelte-aktiviteter. Fra d. 11.-18. februar kan man på alle Favrskov Bibliotekerne være kreative og lave superheltemasker og -armbånd. Værkstedet er åbent i den betjente åbningstid.

Den 13. februar i Hammel kan børn fra 9-13 år deltage i en spændende skriveworkshop med Sofie Boysen, hvor de kan skabe deres helt egen superhelt. Den 16. februar kan børn fra 6-12 år deltage i en superhelteworkshop med quiz og tegneaktiviteter i selskab med forfatter og illustrator Jan Kjær. Jan, som især er kendt af mange for sine Nomer-bøger og Taynikma-serien, afholder en workshop i både Hammel og Hinnerup. Man kan også prøve kræfter med at lave pensler om til superhelte i selskab med kunstner og billedskolelærer Jane Susanne Andersen. Det foregår fra 10.00-13.00 i Ulstrup d. 16. februar og i Hinnerup d. 18. februar.

Pressefoto

Sjov med bogstaver
I vinterferien kan børnene også have en masse sjov med bogstaver. Helt indtil d. 24. februar kan man på alle Favrskov bibliotekerne læse, male og lege med bogstaver i ABC-værkstedet. Den 11. og 13. februar kan de 4-7 årige komme med til ABC-rytmik, hvor Vibeke fra Favrskov Musikskole sætter sang og bevægelse til bogstaverne. Det foregår d. 11. februar i Hinnerup og Hammel og d. 13. februar i Ulstrup. De lidt større børn fra 10 år kan for alvor få stillet læselysten d. 14. februar, når der bliver afholdt Readathon på Hinnerup Bibliotek. Her skal der læses og hygges i 10 timer i træk, og forfatter Line Kyed Knudsen kommer forbi og fortæller om sine bøger.

Derudover byder vinterferie-ugen på alt fra Nomerskattejagt til pompom-workshops, wrestling-show og ikke mindst fastelavnsfest i Hadsten d. 18. februar.

Læs mere om alle de mange aktiviteter på favrskovbib.dk. Her kan du også se, hvilke arrangementer, der kræver billet eller tilmelding. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller dit lokale bibliotek.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler