21. februar 2024

No logo found

No logo found

Musikalsk søndag med Sinne Eeg og Nikolaj Hess

Søndag d. 19. marts kan man blive musikalsk forkælet, når Sinne Eeg og Nikolaj Hess gæster Uhresalen på Hinnerup Bibliotek og Kulturhus og giver koncert.

Sinne Eeg er dansk jazzsanger med internationalt format. Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også egne kompositioner med et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli. Nikolaj Hess’ klaverspil er karakteriseret af et dybt personligt gyldent touch, en stærkt melodisk åre og et unikt mix af virtuositet, groove og fantasi. Hans musikalske påvirkninger afspejler dyb indsigt i de amerikanske og nordiske jazztraditioner. 

Koncerten foregår søndag d. 19. marts kl. 16 i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på et af kommunens biblioteker. De koster 175,- i forsalg og 200,- i døren. Der kan købes ungebilletter til 150,-. Der er et glas bobler inkluderet i billetprisen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler