19. maj 2024

No logo found

No logo found

Nyt sommerferietilbud for børn der vil prøve at spille på instrumenter

Sommerferien er i år ekstra lang, og derfor har Hinnerup Garden valgt at lancere sommerferietilbuddet ’Musik og Sjov’ i perioden mandag d. 31/7 – onsdag 2/8 2023 i Søften Kultur- og Idrætscenter. 

Her kan 8-13-årige børn lære at spille på forskellige instrumenter, og få oplevelsen af at være en del af et musikalsk samspil ved en afsluttende koncert. Der bliver også plads til at få nye venskaber ved en masse sjove udendørs- og indendørs aktiviteter. Sommerferietilbuddet afholdes sideløbende med Hinnerup Sommerskole, som er et tilbud til børn og unge der kan spille i forvejen. Der undervises af professionelle instruktører og unghjælpere fra sommerskolen. Ud over forskellige lege får deltagerne også mulighed for at prøve at marchere. 

Det koster 100 kr. at deltage, og alle deltagere får en t-shirt. Det er muligt at tilkøbe frokostordning for 150 kr. i de tre dage. D. 31/7 og 1/8 foregår aktiviteten kl. 10-15, mens det d. 2/8 er kl. 10-20, hvor børn og voksne vil kunne tilkøbe aftensmad forud for den afsluttende koncert for forældre og søskende. Der tilbydes pasning fra kl. 9. Der er begrænset deltagerantal. Tilmelding kan ske på Hinnerup Gardens hjemmeside www.hinnerupgarden.dk  

Foto: Jesper Juel Broch
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler