19. maj 2024

No logo found

No logo found

Oplev Søren Ulrik Thomsen hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Forfatteren fortæller med udgangspunkt i sin aktuelle bog ”Store Kongensgade 23”.

Den populære digter og essayist Søren Ulrik Thomsen tager tilhørerne med på en rejse i sine erindringer, når han gæster Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag d. 30. marts. I foredraget fortæller Søren Ulrik Thomsen om sin aktuelle bog ”Store Kongensgade 23”. Bogen er et reflekteret erindringsessay fuld af minder om hans pubertet, moderens depression og langvarige hospitalsophold, om klasselæreren og skønne Jane fra Sølvgade Skole, men også af tanker om, hvorfor man skriver, om frygten for alderdommens rædsler, og om efteråret, hvor alting på én gang flammer op og dør ud. Og om en lejlighed i Store Kongensgade 23, hvor forfatteren kun boede et enkelt år, men alligevel er stedet, hvorfra fremtiden altid vil udstråle. Efter pausen er der plads til samtale og diskussion.

I samarbejde med Ældre Sagen i Hinnerup.

Der er åben studiekreds om ”Store Kongensgade 23” onsdag d. 23. marts kl. 19 ved bibliotekar Kirsten Dyhrberg Grønne. Studiekredsen er gratis med tilmelding.

Billetter på favrskovbib.dk eller på biblioteket.

Søren Ulrik Thomsen: Store Kongensgade 23
30. marts kl. 19
Forsalg: 75,-/Entré: 100,-
Åben studiekreds 23. marts kl. 19
 
Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler