26. februar 2024

No logo found

No logo found

Pladeaktuel duo gæster Hinnerup Kulturhus

Kom med til en stemningsfuld aften i Hinnerup Bibliotek og Kulturhus og nyd smukke danske tekster og melodier med pladeaktuelle ME AND MARIA.

De to musikere, Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg, komponerer blide, melankolske og rolige danske sange. Musikken udføres med stor indlevelse og hjertevarme til koncerter, og fremstår lyrisk og ubesværet. Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark”, CPH:DOX og DR1, hvor de har optrådt live med deres musik og talt om mental sundhed, et emne, der ligger dem meget på hjerte.

Trods nedlukning har tingene ikke stået stille for ME AND MARIA. I 2021 har de oplevet yderligere succes med deres tre albums “Lige nu og her”, “Ud af ingenting” og “Strejf af fred”

Deres musik er blevet omtalt både i TV2, Dagbladet Information, Familie Journal og SINDbladet.ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.Man kan forvente musik med masser af nærvær og indlevelse.

Koncerten arrangeres af SIND Favrskov og ME AND MARIA og afholdes 3. februar klokken 19.30. Det er gratis at deltage, og koncerten forventes at tage en times tid.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler