28. februar 2024

No logo found

No logo found

Rasmus Lyberth giver afskedskoncert i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Det er sidste chance for at opleve en af de største grønlandske sangere nogensinde. 


Sanger og sangskriver Rasmus Lyberth har siden 1970’erne sat Grønland på verdenskortet med sin musik og kunst. Han har rejst i hele verden og modtaget et hav af priser. Han er ridder af Dannebrog og har spillet i selveste Royal Albert Hall i London. Nu lakker Lyberths enestående musikalske karriere mod enden; han er i gang med sin sidste turné og som en af sine allersidste koncert-gerninger lægger han vejen forbi Uhresalen i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus fredag d. 18. februar.

Rasmus Lyberth besidder en ganske særlig evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Lyberth om naturen, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet. Med på scenen er Kristoffer Jul Reenberg (klaver) og Jane Clark (violin).

Man skal være hurtig, hvis man vil nå at sikre sig billetter til denne uforglemmelige koncertaften i Uhresalen.

Billetter på favrskovbib.dk eller på biblioteket.


Rasmus Lyberth: Livet skal leves på ny 

18. februar kl. 19.30

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler