12. april 2024

No logo found

No logo found

Så er forårsprogrammet for Hinnerup Bibliotek og Kulturhus klar til afhentning

Programmet byder som sædvanlig på både foredrag, koncerter og udstillinger. I år kan du bl.a. opleve hospitalsklovnen Trudi d. 9. februar, den grønlandske troubadour Rasmus Lyberth kommer forbi kulturhuset på sin afskedsturné d. 18. februar og den 6. marts er der søndagsmatiné med fortolkninger af bl.a. Leonard Cohens sange. I marts kan kommer både politikeren Holger K. Nielsen og forfatteren og digteren Søren Ulrik Thomsen også forbi så der er igen i år stor mangfoldighed i Bibliotekets og Kulkturhusets tilbud.

Derudover er der aktivieter for børn op mod og i vinterferien streamede foredrag fra Aarhus Universitet, guidede ture og udstillinger fra Modelbane Europa, kommunen, egnsarkivet og meget mere. Skynd dig ned på Biblioteket og hent forårsprgrammet, der er masser at glæde sig til.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler