19. maj 2024

No logo found

No logo found

Søndagsmatiné med Den Nye Salmetrio i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Stemningsfuld eftermiddag i selskab med Leonard Cohen-sange og moderne salmer.

Søndag d. 6. marts byder Hinnerup Bibliotek & Kulturhus indenfor til en stemningsfuld eftermiddag i selskab med Den Nye Salmetrio, der fortolker moderne salmer og Leonard Cohens udødelige sange. Den canadiske poet og sanger Leonard Cohen er fortsat enormt populær verden over, hvilket ikke mindst skyldes hans eftertænksomme sangtekster. Den Nye Salmetrio byder også på en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med et væld af solistiske indslag. 

Man kan glæde sig til at opleve tre særdeles erfarne og dygtige musikere – alle uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium. Pojken Flensborg på piano og orgel er også uddannet organist og har sit daglige virke i Nørremarkskirken i Vejle. Ulrik Bust på saxofon har spillet og indspillet med kendte danske og internationale artister som Peter Belli, Cliff Benett (UK), Lisa Ekdahl (S) og Mitch Woods (US), og Anette Buonaventzen på vokal har sunget professionelt i mere end 20 år med såvel bigbands og symfoniorkestre som små konstellationer. 

Billetten er inkl. kaffe og kage.

Billetter på favrskovbib.dk eller på biblioteket.

Søndagsmatiné: Den Nye Salmetrio
6. marts kl. 14
Forsalg: 100,-/Entré: 125,-/Ung: 50,- inkl. kaffe og kage

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler