21. februar 2024

No logo found

No logo found

Thulla fortæller personlige anekdoter fra et liv med Johannes Møllehave

Thulla Christina Wamberg Kronai kommer i sit foredrag med et væld af sjove og vanvittige anekdoter, om deres fælles historie, og især hendes far og Johannes’ unikke venskab.

Thulla og hendes familie er opvokset med Møllehaverne i Virum og kendte Johannes særdeles godt. De boede to veje fra hinanden og gik bogstavelig talt ind og ud ad hinandens huse.

Johannes og Thullas far, Niels Birger Wamberg, stod hinanden uhyre nær – med alt, hvad det indebærer, og Thullas mor, Bodil Wamberg, var en af de få, der kunne stoppe Johannes’ strøm af vitser, ved simpelthen at sige: Ingen vittigheder, Johannes – for så går jeg!

Moderen og Johannes døde begge d. 10. maj 2021, med få timers mellemrum. Dette er i øvrigt blot en af de mange metafysiske “tilfældigheder”, der er en fast bestanddel af Wamberg-Møllehave-konstellationen.  

Tirsdag d. 11. april kl. 14.00 i Hinnerup Sognegård.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler