26. september 2023

No logo found

No logo found

Universitetet kommer til Hinnerup Bibliotek

I løbet af efteråret streamer Hinnerup Bibliotek & Kulturhus en række spændende foredrag. Emnerne spænder vidt – fra insekter til sikker brug af internettet.

Hvad er antistof? Hvordan fungerer hjernen? Kan fortidens DNA hjælpe os i fremtiden? –  Kender du ikke svarene? Så fortvivl ikke! For alt det og meget mere skal det handle om, når Favrskov Bibliotekerne i løbet af de næste måneder streamer flere foredrag i samarbejde med Aarhus Universitet.

I løbet af sæsonen, vil man blandt andet kunne høre den engelske professor Dave Goulson fra University of Sussex komme med sit bud på, hvordan man kan redde insekterne fra at uddø. Han har heldigvis flere ideer til, hvad der kan gøres.

Derudover vil der også være mulighed for at opleve Eske Willerslev fortælle om nogle af resultaterne af hans mangeårige studier af vores forfædres DNA, og vi skal høre hvorfor de store istidsdyr forsvandt.

“Foredragene vil vare to timer, og vi garanterer, at du kommer til at gå derfra med ny og spændende viden, som du kan underholde med til næste komsammen”, lyder det i en pressemeddelelse fra Favrskov Bibliotekerne.

Arrangementsrækken starter den 19. september, kan opleves på Hinnerup Bibliotek & Kulturhus og er gratis. Alt du skal gøre er at møde op i Uhresalen.

Find mere information om alle foredragene på: favrskovbib.dk/arrangementer og ofn.au.dk. Foredragene arrangeres af fakultet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med Carlsbergfondet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler