Til Livsfortællinger onsdag den 2. februar vil tidligere kaptajn Viggo Lund bl.a. fortælle om sin tid i spejderbevægelsen og senere en lang karriere i det danske forsvar. Desuden vil Viggo fortælle om en skolegang med mobning, og at han siden har været inkarneret antimobber.

Viggo Lund har boet i Hinnerup siden 1971, og har bl.a. i mange år sunget og været formad for Hinnerupkoret, og er nu formand for The Old Barbershop Singers.

Onsdag den 2. februar i sognegården i Hinnerup kl. 10.30

Vi starter med fortælling og afslutter med et tidstypisk måltid.

Billetter til kr. 50 for fortælling og måltid, kan købes til kirkecafé i sognegården fredag formiddag eller via kirkens hjemmeside på www.kirkenihinnerup.dk

Seneste tilmelding fredag den 28/1.

Ane Hejlskov Jacobsen
Min familie og jeg flyttede fra Aarhus til Hinnerup i 2001. Ikke en eneste dag har vi fortrudt dette valg. Byen og dens omgivelser byder på mange aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, som man deltage i eller bidrage til. Som skribent på ByensNyt vil jeg dele små artikler om store og små nyheder i 8382 med en mere personlig vinkel end en trænet journalist, der får besked fra redaktionen, hvad der skal skrives om. Jeg er uddannet kunsthistoriker, som jeg jobmæssigt har levet og fortsat lever af siden jeg blev færdiguddannet i 1989. Så jeg foretrækker de vinker, som er lidt skæve, lidt anderledes og lidt unikke. For de findes også i 8382.