18. januar 2022

2 x fantastiske dage med HOG‘s fodboldskole i 2. weekend af september

Vi møder Bjarke, frivillig og næstformand for seniorfodboldklubben HOG Hinnerup, foran indgangen til Hinnerups fodboldbaner. „Endnu en fantastisk dag“ fortæller Bjarke, som jeg møder, mens jeg venter på at gå over fodgængerfeltet til banerne fra parkeringspladsen.

På banerne bevæger man sig gennem store grupper af glade mennesker: Der er mange hundrede. Der er forældre, bedsteforældre, dommere, trænere og så de mange pige- og drengehold, der enten endnu spiller, eller i spænding venter på præmieoverrækkelsen. Der er boder med mad og drikkevarer, telte med spisepladser og spil og en kaffevogn til de trængende voksne. „Vi afprøver et helt nyt koncept“, siger Bjarke.

“I år har vi droppet overnatningerne, og i stedet har vi valgt at bruge lørdagen på en hel fodboldskoledag for de store piger og drenge, og søndagen som hel spilledag for de små. De voksne har i den grad bakket op med hjemmebagte kager og støtte til spillerne. Vejret har været med os” når Bjarke lige at sige, inden jeg blander mig med mængden for at nyde den gode stemning.

Ane Hejlskov Jacobsen
Min familie og jeg flyttede fra Aarhus til Hinnerup i 2001. Ikke en eneste dag har vi fortrudt dette valg. Byen og dens omgivelser byder på mange aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, som man deltage i eller bidrage til. Som skribent på ByensNyt vil jeg dele små artikler om store og små nyheder i 8382 med en mere personlig vinkel end en trænet journalist, der får besked fra redaktionen, hvad der skal skrives om. Jeg er uddannet kunsthistoriker, som jeg jobmæssigt har levet og fortsat lever af siden jeg blev færdiguddannet i 1989. Så jeg foretrækker de vinker, som er lidt skæve, lidt anderledes og lidt unikke. For de findes også i 8382.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
scattered clouds
5.6 ° C
6.7 °
5.2 °
87 %
6.9kmh
31 %
tirs
7 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °