30. maj 2023

No logo found

No logo found

Bjarke Christiansen fra HOG Fodbold kåret til Årets Ildsjæl

I sidste uge havde Favrskov Idrætssamvirke sit årlige årsmøde, der denne gang blev afholdt på Nilles Kro, og her kårede man blandt andet Årets Ildsjæl.

Det blev Bjarke Christiansen fra HOG Hinnerup Fodbold der løb med den flotte hæder og 5000 kroner, som er doneret af Djurslands Bank. I indstillingen til Årets Ildsjæl skrev HOG blandt andet:

Bjarke har trods sin unge alder allerede en lang og glorværdig karriere i HOG Fodbold, hvor han altid har bidraget positivt til spillet og til fællesskabet på og uden for banen. De senere år har han som spiller, træner og leder været en særlig stærk drivkraft for seniorfodbolden på herresiden.

Ofte er Bjarke spillende træner, når der mangler spillere til kamp i weekenden. Han klarer både positioner i forsvar, midtbane og angreb, og i seneste efterår stod han i målet i alle kampe på tredjeholdet, da der var mangel på målmænd i truppen. 

Derudover organiserer han diverse arrangementer som sommer- og sæsonafslutning, mens han også lige fylder køleskabet med drikkevarer, rydder op i omklædningsrummet eller klargør spilledragter, drikkedunke og højtaler til weekendens kampe. Ingen opgave er for lille til Bjarkes opmærksomhed! Det er kort sagt Bjarke, som med sit gode humør og sin fantastiske indsats binder herresenior-afdelingen sammen, og vi kan helt sikkert takke ham for, at selvom en del af vores yngre spillere er flyttet til Aarhus, spiller og træner de stadig ”hjemme” i Hinnerup.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler