24. marts 2023

No logo found

No logo found

Casper Kajgaard ny træner i HOG Fodbold

Casper Kajgaard, 38 år, bosiddende i Bøstrup nord for Hammel sammen med kæresten og deres to børn, er fra februar 2022 ny træner i HOG Hinnerup Fodbold. 

Casper har en fodboldkarriere, der har ført ham rundt i det nordjyske, hvor han har spillet i Jetsmark, AaB, Aalborg Chang og Hobro IK. Det er blevet til kampe på serie 1 og serie 2 niveau og med enkelte optrædende i Jyllandsserien. 
Casper er i gang med en træneruddannelse og har foreløbig tilegnet sig UEFA B1 licens og skal her i foråret i gang med B2. 

Casper glæder sig til opgaven i HOG Fodbold, hvor han skal stå i spidsen for klubbens 2. hold i serie 4, og lægger ikke skjul på, at han forventer, at holdet kan klare sig i den bedste ende af rækken. 
Casper har tidligere trænet et serie 4 hold i SMIFF og kommer senest fra en opgave som træner for Fårvang IF, hvor han havde et hold i serie 3. 

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler