28. november 2021

Debut til Johanne Krøger Pedersen på U16-landsholdet

Den kun 14 årige Johanne Krøger Pedersen fra Hinnerup har haft debut på U16 Pigelandsholdet for et par uger siden. U16 holdet spillede to kampe mod Tyskland.

I den første kamp startede Johanne på bænken, men kom ind med godt 20 minutter tilbage. Kampen endte 2-1 til Tyskland. I den anden kamp startede Johanne på banen og spillede hele kampen. Desværre blev det også til et nederlag på 2-1.

Johanne fortæller, at det var et stort øjeblik at stå på banen og synge med på nationalmelodien. 

Johanne spiller i dag for AGF, hvor hun træner tre gange om ugen, men hun kan og vil ikke slippe HOG Fodbold. Hun træner en gang i HOG Hinnerup sammen med U16 drengene. Det vil hun ikke undvære og heldigvis er hendes træner i AGF helt enig i, at det er en godt for Johanne. 

Johanne fremhæver, at de mange trænere, hun i hendes fodboldopdragelse i HOG Hinnerup, har haft, har været med til at forme hende som den fodboldspiller, hun er i dag og pointerer, at det sjovt, det er på et højt niveau, der er god stemning og så kan hun være sammen med sine mange gode venner i klubben. Hun er fortsat medlem i HOG Fodbold, selv om hun nu kun spiller kampe for AGF. 

I 2020 spillede Johanne for IF Lyseng, men da AGF, IF Lyseng, VSK og andre klubber gik sammen om at lave en overbygning i AGF, kom Johanne med over i den overbygning. 

Johanne er også utrolig glad for, at hun fortsat bakkes fuldt op af sine forældre og bedsteforældre med kørsel til træning og kampe. Uden denne opbakning, kunne det ikke lade sig gøre at få de store sportslige oplevelse, hun får. Det bliver spændende at følge Johannes videre oplevelser med fodboldspillet. 

Foto: Anne Krøger Pedersen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinneruo siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
4 ° C
4 °
3.1 °
97 %
2.6kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-0 °