1. februar 2023

No logo found

No logo found

Djurslands Bank Løbet genopstår i Hinnerup

Hinnerup Løberne og Djurslands Bank arrangerer i fællesskab igen Djurslands Bank løbet den 9. juni 2022 på den vante rute gennem Hinnerup. Den fire eller otte kilometers rute starter og slutter ved klubhuset bag svømmehallen, og Hinnerup Løberne håber på at mange løbere fra nær og fjern vil deltage i det traditionsrige motionsløb.

I 2020 og 2021 var Djurslands Bank løbet aflyst på grund af corona, men i 2022 prøver Hinnerup Løberne at arrangere det populære motionsløb i Hinnerup, og heldigvis er Djurslands Bank igen med som hovedsponsor. Det er formand for Hinnerup Løberne, Tommy Jespersen, rigtigt glad for:

“Uden en lokal hovedsponsor som Djurslands Bank, er det ikke muligt for os at arrangere løbet, og derfor er vi også glade for, at den lokale bank igen har sagt ja til at være sponsor for løbet,” siger Tommy Jespersen.

Hos Djurslands Bank er glæden gensidig, Filialdirektør, Jan Labich glæder sig til at skabe en fest sammen med Hinnerup Løberne og resten af Hinnerup den 9. juni:

“I Djurslands Bank har vi været rigtigt kede af, at vi ikke har kunnet bakke op om løbet de seneste par år, og derfor er vi igen rigtigt glade for at kunne være med som hovedsponsor. Vi vil gøre alt for at skabe en festlig stemning til Djurslands Bank løbet,” siger Jan Labich, inden han giver stafetten tilbage til Tommy Jespersen igen.

“Djurslands Bank løbet er en lang og god tradition i Hinnerup, og vi glæder os til at forhåbentligt rigtigt mange mennesker har lyst til at deltage igen. Der vil være masser af lodtrækningspræmier på startnumrene, så det er ikke kun de hurtigste, der får en præmie med hjem. Ruterne på fire og otte kilometer er de velkendte rundt i Hinnerup, med både asfaltstier, skov, sø og eng som kulisse, med start og mål ved klubhuset bag svømmehallen,” siger Tommy Jespersen, formand for Hinnerup Løberne.

Hinnerup Løberne er en løbeklub for alle niveauer, og hvis du har lyst til at løbe med, så er der fællestræning hver tirsdag og torsdag klokken 18 og om søndagen klokken 09 med udgangspunkt fra klubhuset. Alle er velkomne til at prøve at komme og løbe med.

“Vores løbeskole for begyndere er også lige startet den 24. april, og hvis der sidder nogle nye løbere, der har lyst til at være med, så er de velkomne, og de kan kigge på vores hjemmeside, hvis de vil vide mere og tilmelde sig,” siger Tommy Jespersen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler