23. september 2023

No logo found

No logo found

Djurslands Bank: Vigtigt at anerkende de frivilliges arbejde

Torsdag aften er der endnu engang Djurslands Bank Løbet i Hinnerup, arrangeret af Hinnerup Løberne, og som navnet antyder, så er det med Djurslands Bank som hovedsponsor for løbet igen i år.

Løbet har tidligere været sponseret af en anden bank, men gennem de seneste år har det været Djurslands Bank der har stået som hovedsponsor på løbet, hvor godt 600 løbere forventes at løbe enten 4 eller 8 kilometer på en rundstrækning med start ved Rønbækskolen.

Djurslands Bank har haft filial i Hinnerup i en del år nu, og for Filialdirektør, Jan Labich, er det helt naturligt at Djurslands Bank er med til at finansiere løbet.

“Djurslands Bank sætter en stor ære i, at hjælpe det lokale kulturliv på mange måder, og vi føler det er vigtigt at hjælpe økonomisk, men mindst lige så vigtigt, at anerkende de frivilliges arbejde. Derfor er det også helt naturligt for os, at vi er på sponsor på løbet som Hinnerup Løberne arrangerer”, fortæller Jan Labich til ByensNyt.

Djurslands Bank Løbet er for alle, både dem der er med for at hygge sig, og så dem der jagter de gode tider, og det er også en af grundende til, at banken i sin tid valgte at støtte op om løbet.

“Vi vil gerne være en bank for hele familien og alle aldre, og derfor giver det god mening, også på den konto, at vi er med, fordi der netop er plads til alle, både i forhold til alder og ambitioner. Vores motto i banken “Vi lever i mødet” forstås sådan, at relationer er vigtige for os i et kundeforhold – præcis som de relationer der opstår i at løbe i klub eller med andre”, afslutter Jan Labich.

Løbet starter klokken 18.30 og kommer godt rundt i Hinnerup med start fra Rønbækskolen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler