26. januar 2022

Dommertalent fra Hinnerup fik kamp med Superligadommere

Matias Gudiksen var kun 15 år, da han tog dommerkort og begyndte at dømme fodboldkampe. Det første år dømte han en lang række ungdomskampe, men også oldboys kampe blev det til, og endda til stor tilfredshed fra de langt ældre oldboys spillere. 

I sidste uge fik den unge dommer, der i det daglige spiller fodbold i HOG Hinnerup, en kæmpeoplevelse. Han var sat på som dommer for et U15 drengekamp, der skulle spilles på IF Lysengs baner. Vel mødt og omklædt blev han i omklædningsrummet interwiet af DBU Jylland og pludselig dukkede to Superliga dommer op og præsenterede sig som Mads-Kristoffer Kristoffersen og Aydin Uslu. Dee skulle være linjedommer for Matias i kampen. Se uddrag fra den store dag i videoen fra DBU Jylland.

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler

Vejret i 8382

Hinnerup
overcast clouds
6.6 ° C
7.2 °
5.9 °
83 %
8kmh
90 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °