28. maj 2023

No logo found

No logo found

Hæder til to unge ildsjæle i HOG Fodbold 

Anne Krøger fra HOGs Fodboldudvalg havde indstillet Kamille Heesgaard Johannesen og Victoria Henneberg Hasager som modtagere af Karen og Henning Baks legat for deres indsats i forbindelse med fodboldklubbens nye tiltag Disney Playmakers.

Hæderen og et kontant beløb blev overrakt til pigerne på HOG Hinnerups generalforsamling. 

I foråret ’21 igangsatte HOG Fodbold en ny form for fodbold for 5-8-årige piger, der tager udgangspunkt i Disneys univers. Her giver legende fodboldøvelser og historie-fortællinger pigerne sjove og unikke oplevelser, og viser hvordan fodbolden kan bidrage med en masse magiske øjeblikke. De magiske øjeblikke har Kamille og Victoria været en stor del af. De sammensatte træningssessionerne hver uge, hvor de på dygtig vis har omsat UEFAs øvelser til pigerne i Hinnerup. 

Kamille og Victoria har været ualmindelig afholdte af både piger, forældre og Disney-ansvarlige. Med deres åbne, venlige og nærværende facon har de formået til at få alle piger med i øvelserne, uanset alder og evner. 

Disney Playmakers starter op igen i april for alle piger på 5-8 år fra lokalområdet omkring Hadsten og Hinnerup. 

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler