20. juli 2024

Højt humør ved træningsstart for HOG Hinnerups seniorherrer og U19 drenge

Selv om vejrguderne truede med regn og kraftig storm og covid19 også er en hindring for foreningslivet, var der alligevel mødt over 60 spillere frem til lørdagens første træning for de to grupper.

I begge grupper havde godt 30 spillere fundet vej til Vibe Arena. Yderligere omkring 20 spillere fra hver gruppe, havde meldt afbud til dagen træning, enten på grund af arbejde eller covid19.

Trænere for senior Casper Kajgaard og Bjarke Christiansen var mødt frem, mens Brian Johansen måtte melde afbud på af covid19.
Trænere for U19 Drenge, Kristian Friis og Christian Friis var mødt frem, mens Henrik Ansel også var ramt af covid19.

Træningen fortsætter i de kommende uger mandage og torsdage. Alle spillere og eventuel nye spillere kan få de eksakte tidspunkter oplyst ved kontakt til seniorformand Bjarke Christiansen eller via de to gruppers facebooksider.

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler