28. maj 2023

No logo found

No logo found

HOG Fodbold klar til et spændende forår

Seniorformand Bjarke Christiansen glæder sig til opstart til forårets fodboldsæson for seniorer og U19 spillere. Både seniorer og U19 spillere starter op lørdag den 29. januar kl. 12.00 på kunstgræsbanen Vibe Arena ved Haldum-Hinnerup Idrætsanlægget.

 
HOG´s førstehold er tilbage i serie 1 og derudover har klubben 2 hold i serie 4. Holdene trænes af Brian Johansen, Casper Kajgaard og Bjarke Christiansen. HOG´s U19 drenge har hold i U19 Liga 2 og U19 Liga 4. Holdene trænes af Kristian Friis, Henrik Ansel og Christian Friis. 


De to grupper fortsætter med træning hver torsdag kl. 20.00 – 22.00 og udvalgte mandage, hvor der kan skabes plads. 
Seniorformanden giver udtryk for, at det er en kæmpe udfordring for de to mandskaber, da der forventes op mod 50-60 spillere, ja måske endda flere, til træning på samme tid på kunstgræsbanen. Det samlede antal spillere i de to grupper er i nærheden af 100.

“Det er jo positivt udtaler Bjarke Christiansen, med så mange spillere, så vi må jo få det bedste ud af det, selv om det bliver en svær øvelse. Vibe Arena har jo mange brugere, både fra HOG og andre klubber, men vi kunne godt bruge noget mere tid på banen”, udtaler seniorformanden. 


Bjarke Christiansen opfordrer alligevel tilflyttere og andre til at møde op til træningen, selvom det bliver trængt. Vi har altid plads til flere spillere, slutter seniorformanden. 

Magnus Nielsen
Magnus Nielsen
Magnus Nielsen har boet i Hinnerup siden 1975 og har gennem årene været aktiv som træner, leder og bestyrelsesmedlem i en lang række foreninger, særligt i HOG, hvor han også har været mangeårig formand for fodsboldafdelingen. Magnus vil på ByensNyt bidrage med historier fra både sporten og bylivet i 8382.

Relaterede artikler