17. juni 2024

HOG Fodbold præsenterer stærkt trænerteam til U19 Drenge

I starten af 2023 blev det daværende U19-hold integreret i seniorafdelingen, men nu er HOG Fodbold igen klar med et tilbud til de ældste ungdomsspillere. 

Til at styre tropperne er det lykkes HOG, at ansætte en kompetent og velkendt duo. Morten Bang og Jesper Stenbroen skal i de kommende to år stå for U19 holdet som i den kommende sæson bliver et tilbud til drenge født i årgang 2006 og 2007. 

Seniorformand Bjarke Christiansen, der er ansvarlig for det sportslige set up for U19 udtaler:

“Jeg er meget glad for, at det er lykkes, at lave en aftale med Morten og Jesper. De er den absolut bedste løsning. U19 er en yderst vigtig årgang i enhver fodboldklub, og vi kunne ikke ønske os en bedre duo til, at løfte den opgave. Deres fodboldfaglige og menneskelige egenskaber vil sikre et sportsligt interessant og sjovt set up for drengene”, lyder det fra formanden i en pressemeddelelse. 

HOG har efter sommerferien tilmeldt to hold – ét U19 Liga 2 hold og ét Liga 5 hold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler